Tip: schakel een Magento specialist in

logoOm ervoor te zorgen dat ikzelf en jullie goed op de hoogte blijven van de laatste trend en ontwikkelingen schrijf ik dit blog. Ik schrijf over onderwerpen als ICT, hardware, online Marketing en webdesign. Zoals jullie wellicht al over mij gelezen hebben werk ik bij een full-service internetbureau. Omdat ik niet egocentrisch ben en graag over interessante onderwerp schrijf, ga ik het vandaag over een ander bedrijf hebben. Dit bedrijf heet Zeo, zij zijn een online marketing bureau en zij leveren een tal van diensten. Ik wel er dan ook twee uitpakken vandaag, namelijk webshop design en het adverteren op Facebook.

PurePictures_interieurZeo02

Zeo doet als Magento specialist aan het bouwen van webshop of websites. Zij nemen het hele traject in handen, dus ook het design hiervan. Omdat je tegenwoordig alles online kunt kopen en dit ook nog eens bij veel verschillende websites is het moeilijk om hier boven uit te springen. Je ziet zelfs dat kleine bedrijven tegenwoordig al een mooie en gebruiksvriendelijke website hebben, eentje waar de grote jongens soms nog wat van kunnen leren. Deze kleine bedrijven nemen dan ook vaak een specialist als Zeo in dienst om dit allemaal te managen. Ik vind dit dan ook een goede strategie. Het is ook belangrijk om een goede online marketingstratagie te hebben. Want jouw website kan er dan alsnog zo mooi en straks uitzien, als deze niet vindbaar is op Google dan schiet je hier ook niks mee op. Gelukkig biedt Zeo deze diensten ook aan. Door verschillende e-commerce pakketten aan te bieden ben je er van verzekerd dat de gewenste online doelgroep ook bij jou terecht komt.

Adverteren van social media

facebookIets wat je ook steeds meer bedrijven ziet doen is het adverteren via social media platforms als Facebook. Er zijn in Nederland miljoenen gebruikers online hier op. Waarom zou je als bedrijf hier dan niet op inspelen? Vind jij dit onderwerp interessant en wil jij je ook mengen in de online wereld? Bezoek hun website of schakel gelijk een Magento specialist in.