Over dit blog

Ondemandservers.nl is een blog dat opgericht is door mij. Otto Kloosterboer.  Ik ben dit blog begonnen omdat ik werkzaam ben in de ICT-branche. Door wekelijks over dit onderwerp te schrijven blijf ik altijd goed op de hoogte van trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik vind het dan ook interessant om de discussie aan te gaan met andere experts uit deze branche. Onderwerpen die op dit blog voorbij komen zijn o.a.:Otto

  • ICT
  • Hardware
  • Online Marketing
  • Webdesign
  • Gadgets

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een groot full-service internetbureau. Mij maken websites maar kunnen ook de online marketing verzorgen. Daarnaast hebben we een aantal dochterbedrijven die zich bezighouden met de verkoop van hardware in de B2B-omgeving. Mijn collega’s zullen af en toe ook een bijdrage leveren aan dit blog in de vorm van een artikel.